Ga naar homepage
RSS feed
Over de afdelingen
Afdeling zoeken
Agenda

Over de afdelingen

Voor veel leden zit de belangrijkste waarde in de eigen lokale afdeling. Daar ontmoet je elkaar. Je kunt iets ondernemen, horen, doen en ondertussen praat je over de dagelijkse dingen en ook over levensvragen. Je bent er voor elkaar. Van tijd tot tijd lever je ook een bijdrage aan een betere samenleving, met een actie door iets op te zetten of door een donatie te doen.

Wie lid wordt van Passage, wordt lid van een plaatselijke afdeling. Door het hele land zijn circa 200 afdelingen en totaal circa 10.000 leden. Het voordeel van lidmaatschap van een plaatselijke afdeling is:

- Activiteiten worden dicht bij huis aangeboden, met vrouwen uit de eigen buurt
- Inspelen op plaatselijke situaties is mogelijk (acties richting plaatselijke politiek)
- Veel eigen inbreng van leden is mogelijk, voor wie dat wil.

Elke afdeling heeft een afdelingsteam dat verantwoordelijk is voor de gang van zaken. Elke afdeling legt eigen accenten in het jaarprogramma voor haar leden. Afdelingen kunnen zichzelf presenteren via een eigen webpagina, die te bezoeken is via 'Afdeling'. Leden die het leuk vinden een webpagina te maken en te onderhouden, kunnen dit kenbaar maken bij hun afdelingsteam!

Op de kaart hieronder zijn alle afdelingen van Passage te vinden via de prikkertjes (inzoomen is mogelijk). De afdelingen met een paars prikkertje hebben een eigen website, die met een groen prikkertje ook, maar op een andere locatie dan op de Passage-site, en de afdelingen met een blauw prikkertje hebben helaas geen website. Door de muis over de prikkertjes te bewegen, zie je de plaatsnamen verschijnen. De paarse en groene prikkertjes kunnen aangeklikt worden, je gaat dan naar de website van de afdeling.

NB: Mocht je afdeling geen website hebben en lijkt het je wel leuk om er één voor jouw afdeling te maken, dan kan dat. Het is gratis! Informeer bij je afdelingsteam of het Passage Servicepunt.