Ga naar homepage
RSS feed
Coronavirus en activiteiten Passage

Het landelijk bestuur van Passage heeft zich gebogen over de gevolgen van het Coronavirus voor de activiteiten binnen de vereniging.

Een van de adviezen is om zoveel mogelijk thuis te blijven daar kwamen nog nieuwe, verregaande maatregelen van de regering bovenop. Wij zullen daarom alle bijeenkomsten en uitstapjes t/m in ieder geval 1 juni annuleren en zo mogelijk verplaatsen naar een latere datum. Betreffende de afdelingsactiviteiten kunt u informeren bij de contactpersoon van uw afdeling. 

Wij begrijpen de mogelijke teleurstelling. Gezamenlijk hebben we echter de verantwoordelijkheid om het virus zo min mogelijk te verspreiden. Bedenk daarbij dat onze leden vaak wat ouder zijn en daarmee tot de risicogroepen behoren.

Laten we elkaar in deze onvoorspelbare tijd tot steun zijn. Pak de telefoon of stuur bijvoorbeeld een ansichtkaartje om elkaar steun te bieden en te laten weten dat je er voor de ander bent.

Kijk voor de meest actuele informatie over het coronavirus op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland