Ga naar homepage
RSS feed


Webinar: Ontwikkelingen Passage en kennismaken met 60PlusPlaza

U kunt nu op een makkelijke manier kennismaken met 60PlusPlaza via een zogenoemd ‘webinar’ op uw pc of laptop. Op donderdag, 25 februari, van 11.00 tot 12.00 uur, verzorgen we deze live-uitzending vanaf 60PlusPlaza. Ada Houtman, voorzitter van het landelijk bestuur, zal u bijpraten over een aantal actuele ontwikkelingen binnen de vereniging. Daarna maakt de oprichter van het platform, emeritus professor Kasper Boon, u wegwijs in de mogelijkheden van het platform en gaat hij in op het thema eenzaamheid.

U bekijkt de uitzending ‘gewoon’ thuis op uw laptop of pc. Doordat de uitzending live wordt uitgezonden is het zelfs mogelijk - als u dat wilt - om via de chat vragen te stellen aan de sprekers! Heeft u zich nog niet aangemeld? U kunt zich nu in één keer aanmelden voor een gratis lidmaatschap op 60PlusPlaza én voor de live-uitzending. Stuur uiterlijk 18 februari een e-mail met uw naam en woonplaats naar het Passage Servicepunt: servicepunt@passagevrouwen.nl. U ontvangt binnen een week per mail uw inlogcode en een heldere instructie om te starten met 60PlusPlaza én om de uitzending de bekijken.

Heeft u zich al eerder voor 60pPlusPlaza aangemeld? Dan is aanmelden nu niet nodig en kunt u direct op 25 februari op uw computer of laptop inloggen (graag wel ruim voor 11.00 uur) op het platform en meekijken. Tik daarvoor in de internetbalk (let op: niet in Google) het volgende in: www.academieportal/60plusplaza-passage. Bent u al een tijdje niet meer ingelogd? Probeer dan ruim op tijd of alles nog werkt om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen. Graag tot 25 februari!