Ga naar homepage
RSS feed


Allemaal Vrouwen

Passage heeft materiaal ontwikkeld rondom 21 vrouwen uit de Bijbel, aansluitend bij het boek 'Allemaal vrouwen'.

Deelnemers aan een gespreksgroep 'Allemaal vrouwen' gaan op heel verschillende manieren met Bijbelverhalen over vrouwen aan de slag. Zij doen dit aan de hand van het boek 'Allemaal vrouwen' (eindredactie Mirjam Vermeij, uitgeverij Jongbloed) waarin schilderijen en andere kunstwerken staan afgebeeld over de vrouwen die in de betreffende verhalen voorkomen.

 
Het boek 'Allemaal vrouwen' bevat 21 vrouwenportretten en een cd waarop de Bijbelverhalen worden voorgelezen. Bij dit boek heeft Passage een handleiding voor groepen gemaakt. Hierin staan luister- en kijkoefeningen, maar ook andere werkvormen en gespreksvragen. 
 
Groepen kunnen het boek bestellen bij de boekhandel onder ISBN 9789089120519. Omdat 'Allemaal vrouwen'  een vrij klein boek is, is het niet aan te raden om samen te doen met een boek in een groep. Het gaat er juist om dat elk groepslid goed kan kijken naar de afbeeldingen tijdens het gesprek. 
 
De handleiding die door Passage is gemaakt, is via deze link te downloaden of aan te vragen bij  Passage Servicepunt (033 - 247 34 87) of per e-mail