Ga naar homepage
RSS feed
Tip voor afdelingen: Lezing �Geloof verbeeld in kleur�

Theoloog en beeldend kunstenaar Anne-Marie van der Wilt probeert in haar werk via beeldtaal een brug te slaan tussen de verhalen van geloof en Bijbel naar het leven van alledag. Aan de hand van een Powerpoint-presentatie laat zij foto’s van haar werk zien en gaat ze in op de inhoud en achtergrond ervan.

Naast de lezing “Geloof verbeeld in kleur” biedt ze ook een “Passielezing” aan. De Passielezing is zeer geschikt in de tijd voor Pasen, aan de hand van woord en beeld wordt stilgestaan bij het lijden van Jezus.
Er is gelegenheid voor interactie met de zaal zodat de lezing een levendig karakter krijgt.
Met een korte pauze meegerekend duurt een bijeenkomst ongeveer 2 uur, maar het hangt af van de vragen die er gesteld worden. 
Voor een lezing vraagt Anne-Marie van der Wilt €125,00 exclusief reiskosten (vanaf Capelle a/d IJssel). Ze is te bereiken via telefoonnummer (010) 4504240 of email
Zie voor meer informatie: www.zin-in-kleur.com
 
NB: In onze Nieuwsbrieven en op onze website staan altijd suggesties voor lezingen, presentaties en activiteiten. Wij nemen een suggestie op als wij denken dat het een programma is dat geschikt is voor een Passage-groep of -afdeling, maar hebben dit niet zelf getoetst. Heeft u (goede of minder goede) ervaringen met een van onze suggesties? Wij horen het graag. Bel het landelijk bureau (033) 4220730 of stuur een mail naar info@passagevrouwen.nl.
 

terug naar overzicht