Hart voor de samenleving, oog voor onze naaste


Welkom bij Passage

Nieuws

 

Slotbijeenkomsten 2023
De komende maanden staan de slotbijeenkomsten van de regio’s gepland.
De uitnodigingen zijn verstuurd.
heeft u zich al aangemeld?
 

15 maart - regio’s Overijssel NOP

20 april - regio’s Groningen

14 maart - regio Noord-Holland

30 maart - regio Utrecht

14 maart - regio Zeeland
7 maart in ’s Gravenzande en 21 maart in Hardinxveld-Giessendam - regio Rivierenland, Ridderland, Het Groene Hart en Maasmond.

28 maart - regio Gelderland

14 maart - regio’s Friesland
 

Nieuwe E-cards!

Wilt u na de opheffing van uw afdeling toch in contact blijven? We hebben hiervoor nu een paar leuke nieuwe kaarten aan het assortiment toegevoegd. En ook nog een mooie nieuwe voorjaarskaart. Neem gauw een kijkje! 

 

Opheffing Dr. Albronda-van der Nagelfonds
Met pijn in het hart heeft - in navolging van Passage - het Dr. Albronda van der Nagelfonds besloten om toestemming aan het bestuur te vragen om de stichting per 1 januari 2023 op te heffen. Hier leest u er meer over.

Verslag K.C.L.-dag van 9 november

We hadden er lang naar uitgekeken en op 9 november was het zo ver: de K.C.L.-middag in de Ark in Nijkerk. Lees hier het verslag
 

Passage steunt kwetsbaren met project in Tanzania
Onlangs heeft Passage een bedrag van € 10.000 overgemaakt aan het Kibosho Vocational Trainings Center in Tanzania. Het KVRC wil de meest kwetsbaren, zoals armen, wezen, en jongeren met een handicap beroepsvaardigheden bijbrengen om later een eigen bedrijfje te kunnen starten. Meer over dit project leest u in het winternummer van Passage Magazine.


Word landelijk lid! 
Nog geen lid van Passage? Meld u nu aan.
Dan krijgt u Passage Magazine 4x per jaar thuisgestuurd! Neem alvast een voorproefje.

 

Waarom internetgebruik juist voor ouderen belangijk is
In Nederland zijn er nog altijd 1,2 miljoen mensen die nooit gebruik maken van internet. Een groot gedeelte daarvan zijn ouderen. En juist voor deze groep is het belangrijk om online te zijn. “Je eigen bankzaken regelen of boodschappen laten bezorgen. Je kunt er als oudere tot op hoge leeftijd eigen regie mee houden. Zelfredzaam zijn geeft een goed gevoel. Naast regie kan internet ook een bron van afleiding zijn. Ouderen hebben immers vaak veel tijd te verspijkeren. Welke interesse je ook hebt, online kun je er kennis over vinden en contacten opdoen. Handig voor mensen die niet zomaar meer overal heen kunnen of willen', zegt dr. Marianne Simons van de Open Universiteit.


Loop mee met Vrouwen lopen voor vrouwen
Niet elke vrouw heeft de vrijheid om te genieten, te doen en te leven. Sommigen zijn gebonden aan een verslaving, anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. Daarom organiseert vrouwenlopenvoorvrouwen allerlei wandeltochten en ladiesruns. Kijk op de website voor alle wandel- en hardlooptochten.

 

 

 

In het kort

Kleine moeite, groot plezier

E-cards

 

Er staat een mooi assortiment E-cards gereed om gratis te worden verstuurd. Neem eens een kijkje!

 

Privacyverklaring