Hart voor de samenleving, oog voor onze naaste


Welkom bij Passage

Nieuws

 

Passage-vrouwen stopt per 1 januari 2024

Op 18 april jl. heeft de Ledenraad van Passage formeel tot ontbinding van de landelijke vereniging besloten. Dat betekent dat Passage vanaf januari 2024 niet meer bestaat. Er zijn 45 afdelingen in het land die zelfstandig doorgaan. Welke afdelingen dat zijn, leest u hier.

 

Overhandiging herinneringsboek 'Van dromen naar daden'
Op 18 april jl. ontving het bestuur van Passage de eerste uitgave van het boek ‘Van dromen naar
daden’. Schrijver Jan Spijk gaf een presentatie. Aan de hand van dia’s vertelde hij over de rijke
historie van de Nederlandse protestants-christelijke vrouwenverenigingen waaruit Passage ontstond. Het boek is een mooie afsluiting van 105 jaar Passage. Het boek is te bestellen bij het servicepunt (servicepunt@passagevrouwen.nl) zolang de voorraad strekt.

 

Nieuwe E-cards

Wilt u na de opheffing van uw afdeling toch in contact blijven? We hebben hiervoor nu een paar leuke nieuwe kaarten aan het assortiment toegevoegd. En ook nog een mooie nieuwe voorjaarskaart. Neem gauw een kijkje! 

 

Opheffing Dr. Albronda-van der Nagelfonds
Met pijn in het hart heeft - in navolging van Passage - het Dr. Albronda van der Nagelfonds besloten om toestemming aan het bestuur te vragen om de stichting per 1 januari 2023 op te heffen. Hier leest u er meer over.
 

Passage steunt kwetsbaren met project in Tanzania
Onlangs heeft Passage een bedrag van € 10.000 overgemaakt aan het Kibosho Vocational Trainings Center in Tanzania. Het KVRC wil de meest kwetsbaren, zoals armen, wezen, en jongeren met een handicap beroepsvaardigheden bijbrengen om later een eigen bedrijfje te kunnen starten. Meer over dit project leest u in het winternummer van Passage Magazine.

 

 

 

 

 

In het kort

Kleine moeite, groot plezier

E-cards

 

Er staat een mooi assortiment E-cards gereed om gratis te worden verstuurd. Neem eens een kijkje!

 

Privacyverklaring